Similar but yet so different
Font out about the true pearl the mediterranean sea.

Siguran boravak u Hrvatskoj

Mar 30, 2021, 1:58:12 PM

Hrvatska brine o sigurnosti svojih građana ali i stranih gostiju, turista. U Hrvatskoj se poštuju sve preporučene mjere koje je prepisao Nacionalni stožer, fizička udaljenost te osobna higijena. Cijepljenje građana je od velike važnosti te je jako bitno da svi budemo procijepljeni kako bismo zaustavili širenje virusa Covid19. Pri dolasku u apartmane gosti nemaju nikakvog kontakta s recepcijom. Opremljeni smo vrhunskim online sustavom prijave/odjave gostiju kao i beskontaktnim naplaćivanjem računa. Vaša sigurnost i zdravlje nam je jako bitno te Vam upravo zbog toga nudimo temeljito čiste i pravilno dezinficirane apartmane. Pri čišćenju koristimo vrhunske, specijalizirane proizvode koji također nisu štetni za ljudsko, životinjsko zdravlje te ne štete okolišu.

Hrvatska je zemlje mediteranske blage klime, lijepo vrijeme i sunčani dani počinju od ranog proljeća. Otvoreni restorani i kafići imaju velike prostrane terase na kojima možete bezbrižno jesti ili popiti kavu.

Najidealniji oblik sigurnosti smatra se fizička distanca, avanturistima, ljubiteljima prirode i fizičkih aktivnosti na otvorenom predlažemo odlazak u prirodu. Siguran boravak zajamčen Vam je na našim planinama, Učka, Ćićarija, Velebit.

Sjeverni Velebit je najmlađi Hrvatski nacionalni park proglašen 1999. godine. Na Sjevernom Velebitu nalazi se planinarski dom Zavižan koji je ujedno i najviša mjerna meteorološka postaja u Hrvatskoj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Učka i Ćićarija dva su planinska masiva koji stvaraju jedinstven planinski lanac na sjeveru Istre. Najviši vrh Učke jeste Vojak (1401 m), a najviši vrh Ćićarije jeste Veliki Planik (1272 m). Kroz cijelo područje isprepliću se markacijama označeni planinarski putevim s kojih se pruža neprocjenjiv, i predivan pogled.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odlučite li se posjetiti otok Lošinj, predlažemo Vam da iskoristite dan u prirodi i posjetite Osorčicu s kojega se pruža predivan pogled na lošinjski arhipelag, Velebit, obale Istre te otoke Rab i Pag.

OsorčicaPogled sa Osorčice

 

 

 

 

 

 

 

 

Sv. Mikul - Osorčica

Tags: